
Spanish Soup / Ispanyol Corbasi
- 1 / 2 orta boy kuru sogan (1 / 2 medium size onion
- 2 cm chorizo ham or Turkish sausage (2 cm boyunda choriz (ispanyol sucugu) yada sucuk
- 1 adet patates (1 medium size potato)
- 2 adet havuc (2 carrot)
- 1 kucuk kereviz (1 small celeriac)
- 2 kucuk yaban havucu (2 small parsnip)
- 1 pirasa (1 leek)
- 1 / 2 kucuk beyaz lahana (1 / 2 of a small size cabbage)
- 1 avuc yesil fasulye (1 handfull green beans)
- 2/3 litre su (2 /3 litre water)
- 1 yemek kasigi zeytin yagi (1 tbs olive oil)
- Tuz, biber, karabiber (salt, pepper and black pepper)
Soganlari ince ince dograyip, ufak parcalara kestiginiz sucuk ile 1 kasik zeytin yaginda kavurun. Sonra ufak kare parcalar halinde kesilmis sebzeleride tencereye atip, kisik ateste 5-10 dakika kavurun. Lahanayi goz zevkinize gore ince ince ufak parcalara kiyabilirsiniz. Karisimin icine suyu ekleyip, tuz ve biberleri ekleyip, kisik ateste sebzeler yumusayana kadar pisirin.
- 1 / 2 orta boy kuru sogan (1 / 2 medium size onion
- 2 cm chorizo ham or Turkish sausage (2 cm boyunda choriz (ispanyol sucugu) yada sucuk
- 1 adet patates (1 medium size potato)
- 2 adet havuc (2 carrot)
- 1 kucuk kereviz (1 small celeriac)
- 2 kucuk yaban havucu (2 small parsnip)
- 1 pirasa (1 leek)
- 1 / 2 kucuk beyaz lahana (1 / 2 of a small size cabbage)
- 1 avuc yesil fasulye (1 handfull green beans)
- 2/3 litre su (2 /3 litre water)
- 1 yemek kasigi zeytin yagi (1 tbs olive oil)
- Tuz, biber, karabiber (salt, pepper and black pepper)
Soganlari ince ince dograyip, ufak parcalara kestiginiz sucuk ile 1 kasik zeytin yaginda kavurun. Sonra ufak kare parcalar halinde kesilmis sebzeleride tencereye atip, kisik ateste 5-10 dakika kavurun. Lahanayi goz zevkinize gore ince ince ufak parcalara kiyabilirsiniz. Karisimin icine suyu ekleyip, tuz ve biberleri ekleyip, kisik ateste sebzeler yumusayana kadar pisirin.
No comments:
Post a Comment